Northside Festival 2018: guide til de bedste hoteller i Aarhus

Af Maria Andersen,

Billetten er købt, solbrillerne er fundet frem, og du drømmer allerede om  festivaldage med musik, iskolde fadøl og sol fra en skyfrihimmel (lad os krydse fingre).
Den aarhusianske festival, Northside Festival løber af stablen i juni, og tiltrækker festivalgængere fra ind- og udland.

Som bekendt er der ikke mulighed for camping på Northside, så hvis ikke du allerede har styr på, hvor du skal hvile ud efter en lang dag på festivalen, så skynd dig at læse med her.

Vi på Room5 har samlet en hotelguide til dig, så du kan finde det ideelle hotel til dig i forbindelse med Northside

Vores hotelguide er inddelt  således, at du både kan finde budgethoteller, hoteller i mellemklassen og hoteller i luksusklassen.

 

Budgetvenlige hoteller i Aarhus

Wakeup Aarhus
4,2 km til Northside Festivalen| ★★

Wakeup Aarhus er et moderne budgethotel centralt placeret i Aarhus – tæt på banegården, supermarkeder og cafeer, som gør jeres ophold i Aarhus nemt og bekvemt. Indretningen på hotellet er holdt i rene og minimalistiske linjer, i tråd med den skandinaviske designtradition. De i alt 315 værelser er alle udstyret med fladskærms-TV, air-condition og gratis wifi, så du nemt kan holde dig opdateret om musikprogrammet og dele din Northside-oplevelse på de sociale medier.

wakeup aarhus hotelværelse

Se pris på trivago

 

Zleep Aarhus

1,7 km til Northside Festivalen | ★★★

Hos Zleep Aarhus får du rigtig god kvalitet for pengene. Hotellet er en del af Zleep hotelkæden, der kombinerer komfort med enkelthed. Ved hjælp af unikke it-løsninger har Zleep gjort hotelopholdet endnu mere enkelt for deres gæster. Hotellet blev renoveret for to år siden, så alle værelser og faciliteter lever op til moderne standarder. I indretningen har man valgt at give et genkendende nik til bygningens oprindelse. Derfor finder man både referencer til den originale 60’er-stil, der er karakteriseret med et råt, industrielt udtryk. Der er naturligvis wi-fi, stort TV, og lækre senge på alle de 126 værelser. Du kan vælge mellem dobbeltværelse, twin-, triple- og familieværelse. Det tidløse, skandinaviske design giver værelserne et afslappet og hyggeligt udtryk.

 

zleep hotel hotelværelse

Se pris på trivago

 

City Oasia

4,0 km til Northside Festivalen | ★★★

City Oasia er et relativt nyt design- og boutiquehotel i Aarhus. Hotellet bygger deres koncept på høj kvalitet og personlig service, så du er garanteret et ophold med både luksus og charme. Desuden er hotellet Green Key-certificeret. Green Key er en anderkendt miljø-certifering i Danmarks turistbranche. På værelserne finder du en indretning med rene linier og elegant, skandinavisk design – og selvfølgelig også fokus på funktionalitet. Designermøbler og teknologi fra blandt andet Hästens, Montana og B&O er med til at give alle værelserne et understated, eksklusivt udtryk. Arter vejret sig kan du nyde morgenkaffen i den tilhørende gårdhave.

hotel oasia hotelværelse

Se pris på trivago

 

Mellembudget hoteller i Aarhus

Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus

4,3 km til Northside Festivalen | ★★★★

Der er ingen tvivl om, at Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus er et hotel i topklasse. Hotellet er blevet kåret til “Bedste hotel udenfor København 2016” af Danish Travel Awards, mens trivagos brugere især har rosende ord om hotellets beliggenhed, renhed og imødekommende service.

radisson blu aarhus hotelværelse

De 234 værelser og suiter er alle indrettet i stærke farver efter tre forskellige temaer: New York Mansion, Natural Cool og Urban.
Vil du være sikker på at ligge en god bund inden dagens musikalske udfoldelser går løs, så snup morgenmaden med i hotellets restaurant, La Pyramide. Her kan du vælge mellem en lang række franske og italienske specialiteter. Køkkenet har fokus på friske ingredienser og tilbyder endda ekstra sunde retter på deres a la carte menu.

Se pris på trivago

 

Comwell Aarhus

4,9 km til Northside Festivalen | ★★★★

For at nå deres vision om at skabe et anderledes designhotel har Comwell Aarhus indgået et unikt samarbejde med det danske designhus, HAY, og der er ingen tvivl om, at samarbejdet mellem hotelkæden og designhuset er lykkedes: Hotellet har fået et gennemført og farverigt design, hvor der er tænkt på alle detaljer.

comwell hotel hotelværelse

Din nattesøvn er også i gode hænder, når du booker et ophold hos Comwell Aarhus. Med hotellets ’The Better Sleep’ pudeprogram kan du vælge mellem en lang række natur-, skum- og fiberpuder. Når du har fundet den pude, der passer dig bedst, henvender du dig i receptionen og får den udleveret. Om puderne også hjælper på tømmermænd vides ikke, men det er da et forsøg værd? Med et ophold på Comwell er du iøvrigt heller ikke langt fra banegården, hvorfra du kan hoppe på en bus ud mod festivalpladsen.

Se pris på trivago

 

Scandic Aarhus City

3,3 km til Northside Festivalen | ★★★★

Hos Scandic Aarhus City får du alle de moderne faciliteter og indretning, du kunne ønske dig af et hotel: Lækker hotelmorgenmad inkluderet i prisen, roomservice, døgnåben minibutik, vaskeritjeneste, restaurant og bar.

hotel scandic hotelværelse

Den enkle indretning med rene linjer og klare farver inviterer til ren afslapning, hvilket er helt ideelt efter en lang festivaldag. Du kan vælge mellem fem forskellige værelsestyper: Standard, Family Standard, Family Standard Plus, Superior Extra og Junior Suite. Hotellet har også lånecykler, så hvis du kan og vil cykle til Northside festivalen, som jo har en udmærket cykelparkering tilrådighed.

Se pris på trivago

  

Luksuseriøse hoteller i Aarhus

 Guldsmeden Aarhus

4,5 km til Northside Festivalen | ★★★

Hotel Guldsmeden i Aarhus er kendt for en hyggelig, nærmest hjemmelig, atmosfære med nøje udvalgte indretningsdetaljer og afslappet, skandinavisk stil. Med beliggenhed i hjertet af Aarhus har du rig mulighed for at gå på opdagelse i byens charmerende latinerkvarter, hvor du finder hippe kaffebarer og cafeer.  Og til dem som gerne vil fastholde en vis levestand igennem festivalen, skal det nævnes at, alle Guldsmed-hotellerne har fokus på økologi, bæredygtighed og Green Globe certificerede, hvor sidstnævnte er en af de mest eksklusive bæredygtigheds-certificeringer indenfor hotelbranchen.
Derudover udbyder Aarhus Guldsmeden også lejecykler, så du let og problemfrit kan komme til og fra festivalen, hvis altså lige promillen tillader det.

 

hotel guldsmeden aarhus hotelværelse

Se pris på trivago

 

Hotel Ritz

4,3 km til Northside Festivalen | ★★★

Så snart man kommer ind af hovedindgangen til Ritz, fornemmer man med det samme den elegance og luksus, som præger hotellet. Skakternede gulve og pejse i receptionen mikses ubesværet med skandinavisk design. Hotellet har gennemgået en totalrenovering i 2014, så man er garanteret at bo i helt nye faciliteter. Hotellet tilbyder fem forskellige typer af værelser. Du kan vælge mellem Single Room, Queen Room, Standard Double Room, Standard Double Room+ og Superior Room. Desuden er Ritz et 100 % ikke-ryger hotel, så er du overfølsom overfor tobaksrøg, er du sikker på, at intet generer dig her.

hotel ritz aarhus hotelværelse

Se pris på trivago

 

First Atlantic Aarhus

5,5 km til Northside Festivalen | ★★★★

First Atlantic Hotel Aarhus ligger lige overfor kultur- og biblioteksbygningen, DOKK1. Hotellets værelser er nyrenoverede og holdt i en lys, skandinavisk stil – komplet med en simpel farvepalet og mellembrune træmøbler. Hotellet har 90 værelser med en smuk udsigt over vandet. Alle værelserne har 24 timers roomservice, LCD tv, gratis wifi og en minibar. Fra hotellet er der kun 10 minutters gang til hovedbanegården, hvorfra I kan begive jer videre til festivalpladsen. Derudover ligger hotellet  få meter fra den famøse ”Åen”, som løber igennem byen og er hjemsted for byens mange cafeer om dagen og samlingsted for byens festglade indbyggere om natten.

first hotel atlantic aarhus hotelværelse

Se pris på trivago

 

Villa Provence

5,2 km til Northside Festivalen | ★★★★

To år i træk har Villa Provence været på Room5’s top 10 liste over Danmarks bedste hoteller. Gæsterne har især rost det firestjernede hotel for den centrale belligenhed tæt på hovedbanen, den personlige service og den ekstraordinære komfort. Hotellets indretning er inspireret af den klassiske sydfranske stemning og byder på snørklede sengegavle i smedejern, blomstrede tekstiler og hyggelige gårdhave med klukkende springvand.

hotel villa provence aarhus hotelværelse

Se pris på trivago

Så nu er det vel bare at fordrive ventetiden indtil torsdag d. 7. juni?

God Northside festival!