VM i ishockey 2018: Her er de bedste hoteller tæt på Boxen

Af Maria Andersen,

I år er Danmark værter for VM i ishockey. Er du en af dem, der har sikret dig billetter til at se verdens bedste ishockeynationer tørne ud på dansk grund? Så har du måske brug for overnatning tæt på Jyske Bank Boxen i Herning? Vi har samlet de bedste hoteller tæt på Boxen lige her.

 

Skal du se kampene i Royal Arena i København? Så læs vores guide til billige hoteller i København.

 

Hotel Lynggaarden, Herning.


Hotel Lynggaarden ligger kun 3 km fra Jyske Bank Boxen og byder på 56 hyggelige værelse med eget bad og toilet. Derudover kan du vælge mellem ryger eller ikke-ryger værelse. Hotellet er et Bed & Breakfast hotel, som navnet antyder, tilbyder overnatning og morgenmad til fair pris.
Afstand til Boxen: 3 km
*Pris pr. Nat: 570 kr.

hotelværelse lynggaarden

Se priser

 

Hotel Corona, Herning.


Midt i Hernings centrum ligger Hotel Corona. Hotellet ligger tæt på motorvejen og togstationen, hvilket gør det nemt at komme fra centrum til Jyske Bank Boxen, og øvrige større arenaer i området. Hotel Corona har 52 værelser med moderne facilietter og wi-fi på værelserne.
Afstand til Boxen: ca. 4 km
*Pris pr. Nat:
 fra 1.050 kr.

hotelværelse corona

Se priser

 

Østergaards Hotel, Herning

Østergaards Hotel er centralt placeret i forhold til Jyske Bank Boxen. Værelserne er simpelt indrettet med eget bad og toilet samt wi-fi. Hotellet har egen restaurant og som en ekstra bonus kan der bestilles lufthavnstransfer fra Billund Lufthavn. Kontakt blot hotellets recepetion.
Afstand til Boxen: 5 km
*Pris pr. Nat: fra 950 kr

Østergaards hotel værelse

Se priser

 

Hotel Scandic Regina, Herning


Hotel Scandic Regina i Herning byder velkommen til rummelige værelser i skandinavisk stil. Derudover er der restaurant og bar på hotellet, så appetitten kan stilles inden der venter store oplevelser i Boxen. Hotellet ligger i et trafikalt knudepunkt tæt på banegården samt motorvejsafskørslerne, der gør det bekvemt at komme til og fra Boxen.
Afstand til Boxen: 4km
*Pris pr. Nat: fra 1.200 kr

hotel scandic regina herning hotelværelse

Se priser
 
 
* priserne er et estimat og der skal derfor tages forbehold for ændringer hos de enkelte hoteller.