Tophoteller med din egen private jacuzzi

Af Marianne Højgaard,

Der er vist ikke noget mere romantisk end at have egen private jacuzzi på værelset? Forestil dig at vågne op en morgen og i stedet for at hoppe ind under bruseren at hoppe ned i din egen private jacuzzi! Bestil lidt roomservice, vælg fra minibaren, og læn dig tilbage og nyd det boblende velvære sammen med den eneste ene.

Det er forkælelse, vi alle kan trænge til i hverdagen, så her kan du læse om ni hoteller i Europa der tilbyder jacuzzi på værelset. Nogle af dem ligger med kig direkte til stjernerne om aftenen og andre tilbyder total ro og fred fra den larmende, hektiske verden.


des Balance

Luzern, Schweiz | ★★★★


hotel-des-balances-3

Den ultimative jacuzzioplevelse får man i én af Hotel des Balances’ fire suiter. Udsigten til den smukke sø kunne ikke være bedre, og værelsets spabad er som skabt til afslapning efter en lang dag med shopping, middag og gåture i bjergene.

Hotellet ligger i hjertet af Lucernes gamle bydel og huser også en af byens hippeste restauranter, som er nyligt renoveret og ligger lige ud til Reuses floden. Her mødes moderne komfort med god gammeldags hygge og service, og gæster kan glæde sig over en gourmetmenu, der afspejler årstidernes skiften samt en overdådig vinmenu.

hotel-des-balances-2hotel-des-balances

Se prisen på trivago

 


41

London, Storbrittanien | ★★★★★


41-1

Check in på Conservatory Suite på Hotel 41 på Buckingham Palace Road og læn dig tilbage i en dobbeltjacuzzi sammen med din bedre halvdel. Glæd dig over de lækre skønhedsprodukter fra engelske Penhaligon og med et kig til stjernerne gennem glasloftet kan du få en enestående romantisk oplevelse med bobler både i vandet og i glasset.

41-hotel-2

41-3Det traditionelle og samtidig moderne hotel føles som at komme ind i en eksklusiv verden her bare et par minutter fra Buckingham Palace. Beliggenheden er perfekt til sightseeing og ligger som en hemmelig oase fyldt med stilet luksus, når du har brug for at trække dig tilbage. Hvis du bliver småsulten under opholdet har gæster altid adgang til lidt lækkerier i Executive Lounge, eller du kan tage for dig i hotellets honesty bar.

Se prisen på trivago

 


Astarte Suites

Santorini, Grækenland | ★★★★


astarte-suites-3

Junior- og senior-suiterne hos Astarte Suites har deres egen indendørs jacuzzi på værelset, som giver en lille pause fra Santorinis varme sommerdage. Du kan også vælge en Execute Suite med en udendørs jacuzzi med spektakulær udsigt over vandet – faktisk er det så lækkert, at det kan være svært at forlade værelset. Den ultimative luksus må dog være selve Astarte Suiten, som har sin helt egen infinity pool.

Du har sikkert set billederne af Santorinis hvidkalkede huse og det ubegribeligt klare blå hav. Hotellet er bygget i det vulkanske landskab og tilbyder en traditionel Santorini oplevelse med en god portion luksus.

astarte-suites-2astarte-suites-1

Se prisen på trivago


Hostellerie La Cheneaudière & Spa – Relais & Châteaux

Colroy-La-Roche, Frankrig | ★★★★


jacuzzi-1

Penthouse suiten hos La Cheneaudiere er indrettet med varme farver og organiske træmøbler, panoramisk udsigt og en tagterasse med liggestole. Der hører også en udendørs spisestue og en opvarmet jacuzzi med, hvor du kan nyde en aften højt blandt trækronerne.

Suiten har desuden et åbent område med badeværelse samt gæsteadgang til Nature Spa med en opvarmet indendørs pool og Europas største saltvands floatarium med fire ton Epsom salt i vandet.

Det smukke hotel ligger i det landlige Frankrig og er et luksus retreat, der tilbyder sine gæster lækre middage, overdådig indretning og fremragende muligheder for at nyde naturen lige udenfor døren samt hotellets egne spabehandlinger.

la-chaunadiere-2la-cheneaudiere

Se prisen på trivago

 


Winzer

St Georgen im Attergau, Østrig | ★★★★


winzer-room

Det østrigske spahotel Winzer tilbyder afslappende og velgørende wellness for par. Hvis ikke stedet får jer til at føle jer som forelskede teenagere igen, så er der ingen tvivl om, at I vil forelske jer i jacuzzien, når I sidder blandt bobler med en strawberry daiquiri fra hotelbaren i hånden.

Kuscheln er det tyske ord for at nusse, og hotellet specialiserer sig i netop forkælelse og afslapning. Suiten er på 60 m², og udover jacuzzi er værelset indrettet med dagligsture, king-size seng, rummeligt badeværelse og LCD 3D fladskærms-tv.

winzer-3winzer-2

Se prisen på trivago


Gilpin Hotel & Lake House

Windermere sø, Storbrittanien | ★★★★


Gilpin-Spa-Lodge-hot-tub-at-sunset-crop

Alle værelser på Gilpin Hotel & Lake House har fantastisk udsigt over søen og direkte adgang til de omkringliggende haver. Seks af hotellets værelser har egen hot tub af cedertræ, og de nye Spa Lodges tilbyder private hydroterapi hot tubs, regnfaldsbrusere, dampbad og sauna.

Gilpin er et originalt georgiansk hus i landlig stil. Det er familiedrevet med en hyggelig stemning, og samtidig tilbyder de den ypperste luksus. Forkæl dig selv med en svensk spaoplevelse i et værelse højt oppe i trækronerne, mens du nyder den smukke udsigt over søen og de grønne områder.

gilpin-1gilpin-2

Se prisen på trivago


The Westin Excelsior Rome

Rom, Italien | ★★★★★


boscolo-1

Med en beliggenhed i centrum af Rom og endda i et storslået palads er Westin Excelsion let at genkende med et majestætisk kuppelloft, hvor en af Europas fornemste suiter ligger: Villa La Cupola.

Siddende i suitens private Pompeji-inspirerede jacuzzi har gæsterne én af byens bedste udsigter i Rom. Skærmet for sol og vind kan du sidde i læ under hotellets unikke fresko-malede kuppel med direkte adgang til en solterasse, hvor du kan nyde en ubeskrivelig udsigt over Rom. Villa La Cupola suiten har desuden egen træningssal, sauna og dampbad. En sand VIP oplevelse!

boscolo-2boscolo-3

Se prisen på trivago


SB Diagonal Zero Barcelona

Barcelona, Spanien | ★★★★


diagonal-zero-2

Ahh, jacuzzi oplevelse på værelset er præcis, hvad Hotel Diagonal Zero’s Jacuzzi Suite tilbyder sine gæster. Du kan sidde og nyde de varme bobler helt for dig selv eller gøre brug af hotellets Wellness Spa og den eksklusive lounge på 15. etage kun med adgang for gæster fra husets Executive værelser og suiter.

Stedet ligger perfekt i forhold til offentlig transport og er oplagt til en weekendtur eller måske en forretningsrejse til Barcelona. Hotellets store Wellness center har elegant aquaområde og syv specialiserede terapi-rum samt veludstyret fitnesscenter.

diagonal-zero-pooldiagonal-zero-3

Se prisen på trivago

 


Nira Caledonia

Edinburgh, Storbrittanien | ★★★★★


nira-caledonia-2

Jacuzzi suiterne hos Nira Caledonia er inspireret af den georgianske tids elegance og luksuriøse livsstil, og det betyder selvfølgelig også egen jacuzzi på værelset.

Hvert af de rummelige jacuzzi suiter har også et stort loungeområde og en skøn king-size dobbeltseng – perfekt til en afslappende aften.

Nira Caledonia er et luksus boutique hotel midt i Edinburgh, byen hvor Christopher North slog sine folder i det 19. århundrede. Han var forfatter og ægte livsnyder, og hotellet er inspireret af hans hedonistiske syn på forkælelse og tilbyder naturligvis 24-timers service til deres gæster. Særligt sengene er en oplevelse i sig selv med 2000 små fjedre i madrassen, der sørger for den helt rette komfort samt bløde andedynsdyner og puder.

nira-caledonia-3nira-caledonia-4

Se prisen på trivago

 


Adrian Jardines de Nivaria Hoteles

Tenerife, Spanien | ★★★★★


jardines-de-nivaria-suite-presidencial-jacuzzi-02

Service helt i top og fokus på total afslapning venter på Hotel Jardines de Nivaria. Det femstjernede hotel ligger ned til vandet og tæt på de omkringliggende shoppinggader, restauranter og blot 17 km fra Reina Sofia International Airport.

Præsident suiten med minimalistisk indretning, god plads og luksus-badeværelse med massagebruser er velegnet til forkælelse og afslapning. Kronen på værket er jacuzzien på den udendørs terrasse med fantastisk udsigt over havet, hvor gæster kan trække sig tilbage og nyde deres eget lille hjørne af paradis.

nivaria-1nivaria-2

Se prisen på trivago