Her får du mest hotel for pengene i 2017

Af Vibe Fogh-Andersen,

Få inspiration til, hvor dine rejser i 2017 skal gå hen. Vi har sammenlignet brugeranmeldelser med hotelpriser og giver dig en oversigt over storbyer, som tilbyder de bedst anmeldte hoteller til den billigste pris. Nedenfor kan du se, hvilke byer du skal besøge for at opleve verdens bedste billige hoteller.

 


Europa


De Europæiske destinationer, hvor du får mest hotel for pengene, finder du i øst. Priserne er lavere i Østeuropa, og hotellernes service og gæstfrihed lider ikke på denne bekostning. Besøg Mostar i Bosnien-Hercegovenia, som huser den smukke gamle bro Stari Most (billede 1). Broen er optaget på UNESCOs Verdensarvsliste og stammer fra 1600-tallet.

Se hoteller i Europa

 


Asien


Asien er kendt for at tilbyde meget for pengene, og i disse 10 byer gør det sig ekstra gældende. Besøg Mengizi, som ligger i det sydlige Cambodja. Her kan du bl.a. opleve den smukke Preah Monivong Bokor nationalpark (billede 2), som ligger lige uden for byen.

Se hoteller i Asien

 


Nord- og Centralamerika


De Nord- og Centralamerikanske destinationer, som tilbyder mest værdi for pengene, består primært af Mexicanske byer. Besøg f.eks. den smukke bjergby San Cristobal eller Oaxaca, hvor du kan opleve det forstenede vandfald Hierve el Agua (billede 4).

Se hoteller i Mexico

 


Sydamerika


Destinationerne i det Sydamerikanske kontinent er fordelt over flere lande. Besøg den stille, smukke bjergby Salento (billede 1), som ligger placeret små to kilometer over havets overflade. Tag også til Nazca og oplev de berømte Nazca-linjer (billede 3), som stammer fra år 450-600, og hvis formål endnu er en gåde.

Se hoteller i Columbia

 


Afrika


I Afrika er det især Marokko og Sydafrika, som tilbyder gode akkommodationsmuligheder til billige penge. Besøg Ouarzazate (billede 1), som bl.a. har udgjort filmsettet for Game of Thrones og Gladiator. Eller tag til det nordlige Marokko og oplev den hellige by Chefchaouen (billede 2), der udelukkende er malet i blå nuancer for at symbolisere himlen.

Se hoteller i Afrika

 


Oceanien


New Zealand og Australien er paradis for naturelskere. Besøg Nelson, som ligger nær Abel Tasman nationalpark (billede 3). Parken byder på frodige skove og klare floder, såvel som brede, gyldne sandstrande. Nær Hamilton kan du opleve landskabet, som det tager sig ud i Ringenes Herre filmene (billede 9).

Se hoteller i Oceanien

Find hoteller i de forskellige byer på www.trivago.dk.