Hoteller med spektakulære vandrutsjebaner

Af Vibe Fogh-Andersen,

Vi har samlet 6 fantastiske hoteller med vandrutsjebaner over hele verden. Disse hoteller er et absolut must for alle fartglade vandhunde, der elsker tanken om et hotelværelse med direkte badelandsadgang.

Fra den længste vandrutsjebane i Waikiki på Hawaii og high-speed-rutsjebanen på 27 meter i Orlando Florida til vandland med havudsigt på ferieøen Kreta – disse 6 hoteller garanterer et seriøst sug i maven for vandhunde i alle aldre.


1. Hotel Atlantis The Palm

Dubai, Forenede Arabiske Emirater

Hotellet Atlantis The Palm ligger på den berømte kunstige ø i Dubai, Palm Jumeirah. Det eksklusive, 5-stjernede resort tager hånd om sine gæster med over 20 restauranter i verdensklasse og vandlandet Aquaventure. Hertil kommer uberørte hvide sandstrande og en skyfri himmel året rundt.

Modige badegæster kan prøve hotellets stejle vandrutsjebane, der starter i nervepirrende 30 meters højde. Herfra går turen i vanvittig fart gennem bassiner med hajer, rokker og nysgerrige gæster i dykkerudstyr.

Hotellets værelser og suiter befinder sig både over og under vandniveau. Den moderne indretning komplementeres af arabisk inspirerede farver og mønstre.

Se på trivago

2. Hard Rock Hotel Bali

Kuta på Bali, Indonesien

Hard Rock Hotel Bali er Asiens første Hard Rock Hotel og ligger midt i et underholdnings- og shoppingkvarter ved Kutas maleriske strandbred.

De flotte vandrutsjebaner er badet i et varmt lys om aftenen og munder alle ud i Balis største fritformede pool. Gæsterne kan slappe af i private cabanas ved poolkanten. Hertil kommer en scene til udendørs arrangementer og masser af plads til solbadning. De 418 hotelværelser hylder historiens største rockstjerner med fotos, plakater og diverse unikke genstande.

Se på trivago

3. Hotel Orlando World Center Marriott

Florida, USA

Orlando World Center Marriott Resort ligger i delstaten Florida. Her finder børn og voksne mange forskellige bassiner at boltre sig i. Fra rutsjebanetårnet er der adgang til to spiralrutsjebaner på 60 meter samt en hæsblæsende high-speed-rutsjebane på 27 meter.

Herudover byder hotellet på 10 restauranter, et professionelt golfbaneanlæg og et eksklusivt spaområde. Værelserne er udført i sandfarvede nuancer med tekstildetaljer i blå og røde farvetoner samt møbler i massivt træ.

Se på trivago

4. Hotel Fodele Beach

Kreta, Grækenland

Fodele Beach & Water Park Holiday Resort ligger direkte ud til stranden på den græske ferieø Kreta. Det turkisblå hav udgør en betagende kulisse til hotellets vandland, der lokker med et bredt udvalg af sjove vandrutsjebaner for både store og små.

Alle værelserne på det græske all-inclusive-resort er indrettet individuelt med møbler i mørke træsorter og tekstiler med glade mønstre. Værelserne har enten havudsigt eller vender ud mod hotellets have.

Se på trivago

5. Hilton Hotel Hawaiian Village

Honolulu, USA

Hotel Hilton Hawaiian Village befinder sig på den berømte Waikiki Beach ved Honolulu på øen Oahu. Det 22 hektar store hotelanlæg indeholder en tropisk park og en eksotisk minizoo. Badegæster kan nyde en forfriskende dukkert i saltvandslagunen eller i en af hotellets 5 pools. Vandfald, boblebade og Waikikis længste vandrutsjebane har for længst gjort dette badeland utroligt populært.

Hotelværelserne er holdt i røde og brune nuancer, hvad angår vægge og tekstiler, og nogle af værelserne har havudsigt.

Se på trivago

6. Hotel Ramada Resort Aquaworld Budapest

Budapest, Ungarn

Hotel Ramada Resort Aquaworld Budapest ligger i den ungarske hovedstad på Donau-flodens Pest-side, ikke langt fra Megyeri-broen. Fra hotellet har gæsterne direkte adgang til Europas største indendørs vandland.

Under vandlandets centrale og 27 diameter store glaskuppel er der opbygget en imponerende model af det cambodjanske Angkor Wat Tempel, omgivet af 21 bassiner og 11 vandrutsjebaner. Værelserne er udsmykket med elegante, mørke møbler og tekstiler i mørklilla nuancer, som er nøje afstemt efter de grå tæpper.

Se på trivago