Top 10: Bedste hoteller til bryllupsrejsen

Af Maria Andersen,

Hvor skal bryllupsrejsen gå hen? Et spørgsmål som kan give sved på panden hos de fleste. For en bryllupsrejse er jo ikke hvilken som helst rejse. En bryllupsrejse skal være et minde til døden jer skiller, men en bryllupsrejse skal også afspejle jer og hvem I er. Derfor har vi fundet 10 romantiske hoteller på destinationer, der er som skabt til nygifte par på bryllupsrejse. På vores liste finder I både destinationer og hoteller som i forvejen bærer et prædikat som velegnet til bryllupsrejsende som fx Maldiverne, Paris og Mexico. Men er I til det actionprægede, det utraditionelle og spektakulære har vi fundet idelle hoteller på henholdsvis i Fiji, Storbrittanien og ja selv i Tyskland. Uanset så har disse hoteller alle opnået ekstra gode bedømmelser fra andre rejsende og egner sig særlig godt til par på bryllupsrejse.

 

1. Kuredu Island Resort & Spa, Lhaviyani Atoll, Maldiverne

Kuredu Island Resort ligger på en af Maldivernes mindre øer og ikke uventet får øens kridhvide sandstrande behageligt selskab af varmt havvand i turkisblå nuancer og sågar et regnbuefarvet koralrev. Kort sagt, det perfekte sted for nygifte par. Hotellets bungalower og villaer er tilpasset de eksotiske omgivelser i form af møbler i kurveflet og udendørs badeværelser samt trævægge og -gulve. Andre aktiviteter perfekt for nygifte omfatter en luksuriøs hummermiddag samt sejltur på en privat yacht. Som om det ikke var romantisk nok, giver turen også mulighed for at svømme med delfiner og udforske den farvestrålende undervandsverden. Efter en idyllisk dag i romantikkens tegn kan I slutte af med at nyde en malerisk solnedgang.

swimminpool

Se priser på trivago

 

2. Hotel Six Senses Yao Noi, Phuket, Thailand

Six Senses Yao Noi ligger i Phang Nga-bugten, og ankomsten til hotellet foregår på romantisk vis per båd. Samtlige 56 5-stjernede hotelvillaer befinder sig i en tropisk have og er udstyret med terrasse og privat infinity-pool. Slæng jer i poolen med en forfriskende cocktail, og nyd hinanden og udsigten over den idylliske bugt. Hotellets motto er “nydelse for alle sanser”, og det er ikke svært at efterleve i disse luksuriøse og naturskønne omgivelser. Villaerne er udført i typisk thailandsk byggestil, hvilket vil sige vægge af træ og tag dækket med palmeblade. Hver eneste villa har sin egen private butler tilknyttet. Nygifte par på bryllupsrejse kan f.eks. forkæle sig selv med en thaimassage i stjernehimlens skær eller en afslappende dag på hotellets private strand. En romantisk middag i en af de private pavilloner med uforstyrret udsigt til palmer og hav er ligeledes en oplagt aktivitet for turtelduer.

spaområde

Se priser på trivago

 

3. La Maison Favart Hotel, Paris, Frankrig

Der er vist ikke noget mere romantisk end at have egen privat jacuzzi på værelset og så endda i Paris? Forestil jer at I vågner op en morgen og i stedet for at hoppe ind under bruseren hopper I ned i jeres egen private jacuzzi! Det er lige hvad I kan, når I tjekker ind på La Maison Favart Hotel i byernes by. Bestil lidt roomservice, vælg fra minibaren og læn jer tilbage og nyd det boblende velvære sammen. Den indendørs swimmingpool på La Maison Favart Hotel er som jeres egen lille boble under jeres bryllupsrejse. Der kan I  ligge og dase i denne afslappende pool og blive afspændt under det masserende, kunstige vandfald. Den dæmpede belysning og lysets spil i de mange spejle skaber en helt særlig stemning. Efter denne afslappende oplevelse burde der være tanket energi nok til at opleve Paris sammen.

hotelværelse seng

Se priser på trivago

 

4. La Casa que Canta, Ixtapa-Zihuatanejo, Mexico

Når et magasin som Travel+Leisure udråber et hotel til et af verdens mest romantiske hoteller, så må der være noget om snakken. Dette er tilfældet for det mexicanske hotel, La Casa que Canta. Og vi er helt enige! La Casa que Canta ligger på en klippeafsats og er et postkort værdigt. Værelserne er indrettet i rustik, mexicansk stil og sengene er dekorativt pyntet med blomster. Hotellet sørger dagligt for, at der er rent og pænt på alle hotellets værelser. Og hvad med mad, tænker I? Hotellets restaurant er specialister i seafood med mexicansk twist. I kan blandt andet prøve grillet blæksprutte, fisk indpakket i et bananblad og skaldyrspolzolen – det er bare at tage for jer af retterne. Restauranten i sig selv er i øvrigt den perfekte ramme for en romantisk middag med havudsigt og blinkende stearinlys.

udsigt

Se priser på trivago

 

5. Hotel Traube Tonbach, Baiersbronn, Tyskland

Luksushotellet Traube Tonbach ligger i de smukke omgivelser i Schwarzwald (The Black Forest) i byen Baiersbronn. Det lyder måske ikke  som den ideelle destination, når man snakker om bryllupsrejser, men bare vent til I ser de maleriske omgivelser med høje graner og bløde bakker. De 170 elegante værelser og suiter er alle udstyret med altan eller terrasse, og herfra har I en fantastisk udsigt over de frodige omgivelser. Elegante armaturer, moderne lyselementer og hyggelige træmøbler i egnstypisk stil skaber en behagelig og afslappende atmosfære. Det 5-stjernede hotel modtager nygifte par med blomster, frugt og champagne, og hotellets spa byder på en dejlig massage med aromaolie for to. Om aftenen kan I nyde en veldækket middag i en afsidesliggende bjælkehytte, uden andet selskab end hinanden og naturen. Højdepunktet på bryllupsrejsen til Schwarzwald er en gallamiddag i den såkaldte Köhlerstube.

spaområde

Se priser på trivago

 

6. Gilpin Hotel & Lake House, Windermere Sø, Storbritannien

Storbritannien rimer umiddelbart ikke på bryllupsrejse, men dette hotel er altså en undtagelse. Gilpin Hotel & Lake House ved Windermere Sø er et familiedrevet foretagende indrettet i original georgiansk landlig stil. Hotellet ligger godt 3 timers kørsel fra Leeds og byder på den ypperste luksus til jer. Prøv for eksempel en svensk spaoplevelse i et værelse højt oppe i trækronerne, mens I nyder den smukke udsigt over søen og de grønne områder. Alle værelser på Gilpin Hotel & Lake House har fantastisk udsigt over søen og direkte adgang til de omkringliggende haver. Seks af hotellets værelser har egen hot tub af cedertræ, og de nye Spa Lodges tilbyder private hydroterapi hot tubs, regnfaldsbrusere, dampbad og sauna. I  disse smukke omgivelser behøver I bare og slappe af og nyde hinanden.

terrasse med jacuzzi

Se priser på trivago

 

7. Hotel Banyan Tree Seychelles, Mahé, Seychellerne

Banyan Tree Seychelles ligger på Seychellerne, nærmere bestemt på sydvestkysten af øen Mahé. Hotellet omfatter 60 luksuriøse villaer, som er udstyret med træmøbler i typisk kreolerstil. Villaerne er alle udstyret med privat pool og veranda, hvorfra I har en fantastisk udsigt over Det Indiske Ocean. Nygifte par kan se frem til romantiske indslag som “Moonligt dinner” i en afsidesliggende pavillon, udflugten “Discover the blue” med katamaranbåd eller en fælles massage. Det vindende koncept “Champagne on the Rocks” kan heller ikke undgå at begejstre. Efter at have besteget en mindre klippetop bliver I mødt af en butler, der står klar til at fylde jeres glas med kølig champagne, mens I læner jer tilbage og nyder det noget nær magiske syn af solnedgangen over Seychellerne.

vandbassin

Se priser på trivago

 

8. Hotel Château Saint-Martin & Spa, Provence-Alpes-Côte d’Azur, Frankrig

Hotel Château Saint-Martin & Spa er et luksushotel i Vence i den franske region Provence-Alpes-Côte d’Azur. Hotellets værelser og suiter er smagfuldt indrettet med lyse møbler og klassiske malerier, stoffer og tæpper. Om dagen kan man slentre omkring i hotellets velduftende have, eventuelt afbrudt af en hvilepause under oliventræernes skygge. Om eftermiddagen kan I lade jer forkæle med eksklusive skønhedsbehandlinger i hotellets spaområde, herunder f.eks. hot stone-massage og peeling. Skal der endnu mere afslapning til, kan et fælles meditationskursus være en idé. Som en perfekt afslutning på dagen kan I lægge vejen forbi restaurant Le Saint-Martin. Den 2-stjernede Michelin-kok Yannick Franques vil kræse om jer med en udsøgt middag. Middagen komplementeres perfekt af den fantastiske udsigt over dalen nedenfor.

hotelværelse

Se priser på trivago

 

9. Conrad Maldives Rangali Island
Rangali Island, Maldiverne

For den ultimative luksus brylluprejse er Maldiverne det helt rigtige sted at tage på bryllupsrejse. Conrad Maldives Rangali Island er et smukt resort fordelt på to øer. Hotellet har flere forskellige typer af boliger, lige fra bungalower på stranden og dem over vandet til hele villaer i forskellige typer og størrelser.
Resortet er bedst kendt for at være hjemsted for verdens første glas-undervands restaurant, der serverer europæisk mad fem meter under havoverfladen og med en 180 graders udsigt af det spektakulære koralrev og livet i havet. Fra verdensklasse dykning til Robinson Crusoe-inspireret picnic på en øde ø, Conrad Maldives Rangali Island er garant for, at I får en uforglemmelig bryllupsrejse – og det er uanset om det bliver aktiv bryllupsrejse eller kulinarisk, eller bare en god blanding.

bungalow over vandet

Se priser på trivago

 

10. Likuliku Lagoon Resort, Mamanuca Archipelago, Fiji

Gemt væk i Mamanuca Archipelago nær Nadi på Fiji ligger de pitoreske bungalower tilhørende Likuliku Lagoon Resort. De fine bungalower er, som resten af resortet, designet med udgangspunkt i fijiansk arkitektur og bygget med naturmaterialer fra selv samme område. På resortet er der mulighed for  at lave en blanding af afslappende og adrenalin-pumpende aktiviteter – fra spabehandlinger med de bedste fijianske produkter til windsurfing gennem det funklende Stillehav og endda kan I komme med på en jetski-tur til Modriki Island, hvor filmen Castaway blev filmet. Iøvrigt bydes der hver dag på en canapé og et glas champagne, nøje sammensat af restaurantens kok. Så hvis bryllupsrejsen skal stå på lige dele aktion og afslapning i eksotiske omgivelser, er der med andre ord garanti for at tage fra Fiji med minder for livet og plus på kærlighedskontoen.

bungalow med have

Se priser på trivago